Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Revista Científica Interdisciplinaria Investigación y Saberes
Actual
Archivos
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Buscar
Buscar
Registrarse
Entrar
Inicio
/
Archivos
/
Vol. 11 Núm. 2 (2021): Mayo-Agosto
Publicado:
2021-07-07
Artículo Científico
Analysis of the temperature behavior model for the optimization of sowing (TOMATO (Solanum licopersicum))
Leonardo Santiago Vinces Llaguno, Yaima Trujillo Reyes
1-12
PDF
HTML
Effects of the application of pregerminative stimulants and different types of substrates, in the germination of Gmelina arborea Robx seeds, in the nursery stage
Edison Hidalgo Solano-Apuntes, Carlos Eulogio Belezaca Pinargote, Keberlin Patricia Macías Suárez, Manuel Enrique Montoya Veliz
11-29
PDF
HTML
Characterization and spatial georeferencing of the physical properties of Eutric Fluvisols soils for agricultural use in the "La María" Experimental Farm in the Mocache Canton
Luis Fernando Salazar Carranza, Diana Verónica Véliz Zamora, Gregorio Humberto Vásconez Montúfar, Camilo Alexander Mestanza Uquillas, John Jairo Pinargote Alava
30-43
PDF
HTML
Phosphorus availability and solar radiation efficiency in carrot (Daucus carota L.) cultivation in volcanic soils.
Diana Verónica Véliz Zamora, Dante Eduardo Pinochet Tejos, Camilo Alexandre Mestanza Uquillas, Jaime Fabián Vera Chang, Santiago Cristóbal Vásquez Matute, John Jairo Pinargote Alava
44-65
PDF
HTML
Noni (Morinda citrofolia L.) foliage as a phytobiotic in broiler chicken feed.
Piedad Francisca Yépez Macias, nixon Ronaldo Herrera Gurumendi, Ronny Javier Gaibor Carvajal
66-77
PDF
HTML
Presence of Fusarium spp. complex in diseased trees of Gmelina arborea Roxb (melina) in Ecuador.
Carlos Belezaca Pinargote, Edison Solano Apuntes, Rolando López Tobar, Cinthya Morales Escobar, Paola Rivas Navarrete
78-93
PDF
HTML
Contabilidad cientifica aplicada a las empresas en el Ecuador
Marlon Votaire Gruezo Estacio, Ángela Elizabeth Gruezo Quiñonez, Segundo Nelson Castillo Cabeza
94-111
PDF
HTML
Saberes y sabores: Caracterización de la gastronomía tradicional en comunidades afroecuatorianas del norte de Esmeraldas
Luis David Estupiñán Rodríguez, Nelly del Rocío Panchano Valencia, Jessica María Auxiliadora Márquez Ramírez, Ana del Carmen Segura Rodríguez
94-111
PDF
HTML
Enviar un artículo
Estadísticas
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as