Feasibility study for the creation of a theme park on Ecuadorian chocolate
Resumen
This project demonstrates the feasibility of creating a theme park on Ecuadorian chocolate in the canton of Naranjal, which aims to strengthen and improve the tourism of the canton and its surroundings, through a novel establishment and family entertainment. The idea was born from the importance of products such as cocoa and chocolate in the economy of Ecuador and the need for a new place that offers integration and entertainment to the public, both national and foreign. Each chapter is part of an extensive research and planning process, such as a correct market study, where the acceptance of the project by the public and private sectors was known, a marketing plan detailing strategies for each element of the marketing mix, an organizational analysis of what will lead the company to be formed and the respective engineering of the same, showing the different areas that will make up the Chocolate Theme Park. In addition, the financial analysis is included, where investment values, income and projected cash flows are indicated to demonstrate the viability of the project.
Derechos de autor 2022 Carlos Andres Ortiz Chimbo, Carlos Rigoberto Ortiz Novillo, Roberto Andres Garcia Viteri, Karla Soledad Ortiz Chimbo
Esta obra está bajo licencia internacional Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0.
La revista brinda acceso abierto inmediato a todo su contenido sobre el principio de que hacer que la investigación esté disponible de forma gratuita para el público para apoyar un mayor intercambio global del conocimiento.
De esta manera, el lector/a puede acceder a todos los contenidos de la revista desde el momento de la publicación sin coste ni obligación de suscripción.
La revista ienen licencia bajo el acuerdo de licencia internacional Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0). Los/as autores/as retienen los derechos de autor y se permite a terceros copiar, distribuir y hacer uso de los trabajos siempre que cumplan con los términos y condiciones establecidos por dicha licencia
- citar la autoría y la fuente original de su publicación (revista, editorial y URL de la obra).
- No se usen para fines comerciales.
- Si remezcla, transforma o crea a partir del material, deberá difundir sus contribuciones bajo la misma licencia que el original.
Puede encontrar más información al respecto en https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.es.
La Revista declina cualquier responsabilidad sobre posibles conflictos derivados de la autoría de los trabajos que se publican.